Secretaris

Nele De Ryck

Als lid van de club kwam ik heel graag trainen en vond het heel tof te kunnen meewerken aan de groei en de structuur. Bovendien krijg je de mogelijkheid veel sociale contacten te leggen. Het geeft een heel goed gevoel je steentje te kunnen bijdragen aan het opbouwen van een harmonieuze relatie tussen mens en dier.

Ik heb altijd zielsveel van dieren gehouden en de hond stond daarbij op de eerste plaats. Als kleine ‘ukkie’ hadden we thuis een Duitse staander, Gladys. Zij was mijn speelkameraad, knuffelbeer en mijn beschermengel. Pas toen ik samenwoonde met Yves is er een nieuwe hond bijgekomen. Larah was een Amerikaanse Pitbull terriër. Daarna is Bo gevolgd en toen Larah overleed, is Babs gekomen. Babs is een Dogo Argentino. Mijn voorliefde gaat vooral uit naar de Amerikaanse stafford, Pitbull, Dogo Argentino, e.a. Deze honden komen helaas vaak negatief in de media, maar mits een correcte opvoeding zijn dit echt prachtdieren.

Ze zijn heel gevoelig, een beetje eigenzinnig, maar wel heel dankbaar en liefdevol. We doen veel daguitstappen met uitgebreide wandelingen. Vrienden- en familieavonden organiseren blijven ons dierbaar en we gaan graag op reis naar Scandinavië. Iedere hondenliefhebber zou naar een hondenclub moeten komen. Het is zoveel nuttiger én leuker voor baasje en hond als je op een correcte manier met elkaar kan omgaan.

Nele De Ryck